NLdoet 2024

Wil je een dag de handen uit de mouwen steken voor een maatschappelijke organisatie in Papendrecht? Doe dan vrijdag 15 en/of zaterdag 16 maart mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, leert andere mensen kennen én je helpt een organisatie een klus te klaren. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie. 

De eerste klussen waarvoor organisaties vrijwilligers zoeken, staan inmiddels op NLdoet.nl. Dus wacht niet af, neem een kijkje en kies een klus die bij je past!

Doe jij ook mee met je collega's?

Doe samen met je collega's mee aan NLdoet, als vrijwilliger voor één dag. Samen een speeltoestel opknappen, meehelpen bij een high tea voor ouderen of het plein van een school groener maken. Het mes snijdt aan twee kanten; je helpt de samenleving én werkt aan teambuilding. 
Impact maken in de baas z'n tijd
Heb jij een werkgever die maatschappelijke impact wil maken en openstaat voor 'medewerkers-vrijwilligerswerk'? Attendeer hem/haar dan op dit initiatief! Wij komen graag langs voor een gesprek over deelname en koppelen jouw groep aan een leuke organisatie. Daarnaast zorgen we voor positieve media-aandacht en dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. 
Waarom?
• Een betere band met je collega's en een sterker team
• Je helpt een maatschappelijke organisatie
• Positieve publiciteit
• Versterking van het lokale netwerk
• Helpen maakt je happy!

Meer informatie over NLdoet en vrijwilligerswerk is verkrijgbaar bij het Vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht,

T. 078-6154741 of E. vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl

Foto NLdoet 2023

Reportage NLdoet 2023

 

mensen